2014年4月15日星期二

http://www.sut.org.uk/raybanuk.asp ray ban outlet epog

Echter, nog Zhou behandelen uitgesteld tot overmorgen. Terug op kantoor, gewoon rustig ray ban outlet zei Zhou, Shen Bin, het niet erg een paar, ook, klik dan morgen ray ban aviator Bureau en plaatsvervangend secretaris Yang Wei. Dit is een belangrijke gebeurtenis in het leven, moet hij de leiding bedanken. Shen Bin plotseling besefte, geen wonder week te weigeren overmorgen licht, het origineel is ray ban zonnebril sake. Bin Shen Lili spoed naar een telefoongesprek, dus nodigen het waar lang. Zulke dingen hebben al vormden een conventie, waar een lange overeengekomen. Bin Shen niet naar huis na het werk, in de eenheid zal de computer spelen, kijken bijna tijd Shuishangrenjia reed in de richting van het hotel.

Audi werd gevolgd door Shen Bin boot bewoners kwam en keek in de gantry ray ban hal, deze nam de telefoon om Weygand speelde in het verleden. Een half uur later, de stad Public Security Bureau onder de vergaderzaal, de secretaris persoonlijk won ingezet arrestatie plan. Interpol hele team was verdeeld in twee teams, onder leiding van de aanvoerder van een team van Interpol, in de richting van Pang Hongwei hol. Een ander team, onder leiding van Hanju Zhang zelf, klaar om ontvoering in de naam van de persoon die een officiële status heeft Shen Bin gangsters overgebracht. Hanju Zhang zat in het commando auto, boot bewoners buiten geduldig te wachten.

Hanju Zhang te doen, uit angst dat een team van de vroege actie, zal nalaten activisten de andere partij in kennis stellen. ray ban zonnebril Ready weggelaten, al deze mensen gevangen. Secretaresse, kwam uit, de jonge man is aan de linkerkant. Een politie- controle een kleine afbeelding van Hanju Zhang zei rustig. Hanju Zhang onmiddellijk pakte het commando auto microfoon, klaar om de twee teams te melden in actie. Shuishangrenjia hotel deur, vier mensen kwamen om te zeggen met een glimlach. Shen Bin, wandelen in de linkerkant van een man van middelbare leeftijd ook iets ray ban zonnebril aanhankelijk hand op de schouder.

相关的主题文章:

没有评论:

发表评论