2013年1月29日星期二

america mote ugg Tasmina slipeers 1647 kastanje

"Å, det er veldig bra." uggs svakt smil, "Han kom for å besøke Xu ugg er hva du behandler ham longchamp outlet, hvis han ikke liker å leve her Kom tilbake Xuejia, jeg også tilfeldigvis har mange ting å ønsker med ham å snakke om. "den øyeblikket utvinnes ugg lamslått, og falt på hans skuldre lo undertrykkelse, som mer og mer til ergrelse, vendte han ansiktet alvor spurte henne, ugg, er jeg den yngste? "

I lang tid, har ikke sovet stort sett beruset, slik som i kveld Shen, til telefonen ringte til tre ganger før plutselig våknet, uggs på nett ugg, mager utseende åpnet lyser og plukke opp telefonen. Han bare høre et øyeblikk, og si: "Jeg vet," sette telefonen henge opp. ugg hjerte presse sammen, jeg vet ikke hva store ting, men han lente seg over for å holde henne i hånden ", sykehuset sa Den ugg sykdom potensialet slå engstelig, prøver å redde."

Hvorfor på denne tiden, hardt arbeid før dette tidspunktet, hennes folk stormet før, har ikke vente på det ...... ugg distrahert, hastily kledd og fikk for sent dressing hastily går ned trappen. ugg har befalt en klar bil, for å følge henne til å gå til sykehuset sammen, bet henne i hånden på veien for å trøste henne personell har gjort Lytt til skjebnen.

没有评论:

发表评论